Om os

Jens er 44 år og arbejder som faglærer på Morsø Landbrugsskole. Underviser b.la. i biologi, klasselærer, kontaktlærerog undervisere gartnerelever. Han er uddannet anlægsgartner og dyrepasser og har arbejdet på landbrugsskolen i snart 15 år.

Jens er passioneret brevdue – og raceduemand og får meget af sin frittid til at gå med det.

Har haft hund nærmest altid – deri blandt shefer, hovawrart og flatcoated retrivere

Jens har to piger, Anna og Liva på 8 og 11 og sammen har vi en dreng, Viggo, på snart 2 år. Jens kommer fra Mors – faktisk Tøvring og Pia kommer fra Glyngøre – Salling.

Begge går vi meget op i dyr, have, blomster og bier 🙂

Vi håber i vil syntes om at komme hos os – vi vil ihvertflad gøre os umage for at opholdet bliver så godt så muligt.

Venligst Jens og Pia

Pia er 36 år og arbejder ligeledes på Morsø Landbrugsskole som faglærer. Underviser b.la.  i biologi, praktisk pasning af dyr, klasselærer, kontaktlærer og er gårdansvarlig på landbrugsskolens gård.

Pia er uddannet faglært landmand og jordbrugsteknolog og har arbejdet på landbrugsskolen i 9 år.

Vi har to flatcoatede retrievere Sif og Nita. Sif er 2 år og Nita er 9 år.

Ud over hundene er Pia bidt af en gal høne og bruger ret meget tid på at lave kyllinger og ordne i høns i forskellige racer.

Har haft hund altid, hovedesageligt flatcoated retrivere som hovedetsageligt bliver brugt som familiehund, men også jagt. Der er blevet lavet tre kuld hvalpe på Nita, som nu er blevet “pensioneret” og nu venter vi på vores nye tæve (Sif) blive gammmel nok til at få hvalpe 🙂